Για την απόκτηση του Τιάγκο,  τις επόμενες κινήσεις αλλά και το θέμα της ανέγερσης αίθουσας πετόσφαιρας στη Λεμεσό, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.
Είναι με χαρά και ικανοποίηση που καταφέραμε να τον… επαναπατρίσουμε. Είναι η όγδοη μας προσθήκη, πρόκειται για πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, έχει χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει και μας χαροποιεί διπλά η απόκτησή του. Πολύ πιθανόν να έχουμε πολύ σύντομα ακόμη μία μεταγραφή. Το πρόσημο είναι θετικό. Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές με πλούσιο βιογραφικό αν και δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα βιογραφικά. Αν επαληθεύσουν αυτά που τους συνοδεύουν, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι».
Για το αίτημα στον ΚΟΑ για ανέγερση νέας αίθουσας πετόσφαιρας στη Λεμεσό: «Το προσπαθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Το παρελθόν μας πονάει και μας αδικεί. Ξαπλώσαμε το βράδυ και θα είχαμε γήπεδο και ξυπνήσαμε και δεν είχαμε. Ευχαριστώ και δημόσια τον πρόεδρο του ΚΟΑ, θα μας βοηθήσει ουσιαστικά να το προχωρήσουμε».