ΠΙΚΕ-ΣΑΚΙΡΑ: Στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους…
ΔΙΕΘΝΗ

ΠΙΚΕ-ΣΑΚΙΡΑ: Στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους…

Τώρα που ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα ζουν χωριστές ζωές, ισπανικά μέσα ενημέρωσης διαβεβαιώνουν ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και επιχειρηματίας σκέφτεται να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εθνική αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας Marca αναφέρει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ της Shakira και του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Αν και το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, η Σακίρα και ο Πικέ μπορεί να φέρουν τις διαφωνίες τους ενώπιον ενός δικαστή για να αποφασίσει τα δικαιώματά τους με τους δύο γιους τους, Milan και Sasha.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η τραγουδίστρια του «Waka Waka» θέλει να μετακομίσει για λίγο στο Μαϊάμι της Φλόριντα και να πάρει τους γιους της μαζί της για τουλάχιστον δύο μήνες. Όμως ο ποδοσφαιριστής της Barcelona Club αρνήθηκε να επιτρέψει στη Σακίρα να φύγει από την Ισπανία με τα παιδιά τους και να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα δίνοντάς της την άδεια.

Η απόφαση της τραγουδίστριας να φύγει για λίγο από τη Βαρκελώνη έρχεται μετά από ανατριχιαστικά μηνύματα που βρέθηκαν ακριβώς έξω από το σπίτι της οικογένειάς της. Η τοπική αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει το άτομο που βανδάλισε το ακίνητο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ποδοσφαιριστής ανησυχεί ότι αν τα παιδιά του περάσουν πολύ χρόνο μακριά, μπορεί αυτό να βλάψει τη σχέση τους με τον παππού και τη γιαγιά τους από την πλευρά του πατέρα τους, καθώς αυτοί μένουν δίπλα στο σπίτι τους.

«Η σχέση μεταξύ τους είναι πολύ τεταμένη, πολύ μακρινή και οι διαπραγματεύσεις θα είναι πολύ σκληρές», συμπλήρωσε τέλος ο δημοσιογράφος.

Related posts