Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, ο Πορτογάλος Μπρούνο Μπαλταζάρ μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και μας ανέλυσε τον μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης συμπατριώτη του Έλντερ Φερέιρα.
«Είναι ένας ακραίος επιθετικός με πολύ καλά τεχνικά προσόντα και εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ γρήγορος, τον βάζει μέσα η ταχύτητα του και δουλεύει πολύ στα παιχνίδια, δεν σταματά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήταν διεθνής σε όλε στις μικρές Εθνικές ομάδες και πιστεύω ότι η Ανόρθωση θα αποκτήσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή εάν και εφόσον γίνει η μεταγραφή» μας είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.
Μπορεί να ανταποκριθεί σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει πρωταθλητισμό; «Έπαιξε αρκετά χρόνια στην Βιτόρια Γκιμαράες, μια ομάδα με μεγάλη πίεση και από τον κόσμο, οπόταν πιστεύω ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Ανόρθωση που θα παλέψει για το πρωτάθλημα».
Θα βοηθήσει την Ανόρθωση; «Πιστεύω ότι η Ανόρθωση προσπαθεί να αποκτήσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Η ταχύτητα και οι τεχνικές του ικανότητες θα εντυπωσιάσουν τον κόσμο».

Χρίστος Χρίστου