Συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο ενημέρωσης παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Μικέλ Γκονζάλεθ. Μεταξυ άλλων μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Λάρνακας και τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

-«Θα είναι η πέμπτη χρονιά και είμαστε πολύ προσαρμοσμένοι. Είναι ένα καλό μέρος. Γνωρίζω τον σύλλογο, την πόλη, τη χώρα και είμαι χαρούμενος. Δεν πίστευα ότι θα έπαιζα στα 37 μου, αλλά έτσι έγινε. Πέρυσι δεν έπαιξα τόσο πολύ όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έπαιξα στην τελική ευθεία. Προκριθήκαμε για να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League. Μου πρότειναν να ανανεώσω και ήθελα να συνεχίσω να παίζω εδώ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος»

-«Έχω αυτή την επιθυμία να παίξω, να αγωνιστώ και να ξεκινήσω μια νέα προετοιμασία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που προπονούμαι, δεν είναι κάτι που μου κοστίζει. Δεν πίστευα ότι θα έκανα τόσο μεγάλη καριέρα, αλήθεια σου λέω. Δεν ξέρω γιατί. Δεν το είχα στο μυαλό μου και δεν είναι επειδή δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά πίστευα ότι το σώμα μου δεν θα το επέτρεπε. Αλλά έφτασα εδώ. Από πλευράς ρυθμού, φυσικά αυτή η Λίγκα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια πρώτη κατηγορία ούτε με μια δεύτερη κατηγορία (ενδεχομένως να εννοεί της Ισπανίας), αλλά είναι μια διοργάνωση που μεγαλώνει πολύ, που είναι πολύ ανταγωνιστική. Έχω προσαρμοστεί πολύ καλά σε αυτό και η αλήθεια είναι ότι μου επέτρεψε να παίξω αρκετά παιχνίδια».

-«Ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα. Παίζουμε με τη Μίντιλαντ στις 19 Ιουλίου, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο σύλλογος πρόκειται να παίξει στο Champions League. Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έφτασα, πήραμε την πρόκριση για να παίξουμε στη φάση των ομίλων του Europa League. Ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε. Είναι ένας σύλλογος που μεγαλώνει, που κέρδισε το Κύπελλο τη σεζόν πριν φτάσω. Υπάρχει όραμα. Ξεκινάς την προετοιμασία και ξέρεις ότι θα παίξεις το πρώτο παιχνίδι σε μια φάση Πρωταθλητριών, βοηθάει να έχεις κίνητρο και συνδεδεμένη την ομάδα, αλλά γνωρίζοντας ότι έχουμε ομάδες με πολύ κύρος απέναντί ​​μας. Δεν είναι φυσιολογικό η ΑΕΚ να βρίσκεται στη φάση των ομίλων. Θα παίξουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι και το να μπορέσουμε να παίξουμε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος θα είναι ωραίο»

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ