Στην ΑΕΛ έχουν βάλει για τα καλά μπρος τον προγραμματισμό. Με τις πληροφορίες να διαδέχονται η μια την άλλη, το ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες, κύλησε σε ψηλά επίπεδα καθώς ακούστηκαν αρκετά ονόματα. Πλέον την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τις προσθήκες. Ήδη όπως λέχθηκε οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχουν συμφωνήσει με δύο παίκτες και… έπεται συνέχεια.
Το ενδιαφέρον για τον Ζοάο Πέδρο Καμάτσο, τον οποίο πληροφορηθήκατε από την ιστοσελίδα μας, είναι αρκετά ζεστό και στην ΑΕΛ, βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης του ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα από τα γραφεία της εταιρείας έφυγαν και άλλες προτάσεις προς κι’ άλλους στόχους, περιμένοντας απάντηση. Σίλας και Μπεμπέ ψάχνουν για δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο εξτρέμ, αριστερό μπακ, τερματοφύλακα, επιτελικό μέσο και επιθετικό. Επιπλέον, δεν αποκλείονται να γίνουν και 2-3 προσθήκες για τον κατάλογο Β’.
Οι γαλαζοκίτρινοι θα πάνε για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 μετεγγραφές παικτών καταλόγου Α’ κάτι που σημαίνει ότι η μισή ομάδα θα αλλάξει.
Με τα υφιστάμενα δεδομένα, μόνο 8 παίρνουν θέση στον κατάλογο Α’. Ο λόγος για τους  Μέγιερι, Τεσέϊρα, Σάντος, Ζτραβκόφσκι, Μεντόγιεβιτς, Μαρόσα, Μιλιντσεάνου και Τσέποβιτς.

Αριστείδου Μιχαήλ