«Θα αλλάξουν πολλά στην ΑΕΛ, τυχερός που δούλεψα με τον Κέρκεζ»
ΑΕΛ

«Θα αλλάξουν πολλά στην ΑΕΛ, τυχερός που δούλεψα με τον Κέρκεζ»

 Για τις αλλαγές που θα γίνουν στην ΑΕΛ, την πολύ δύσκολη περσινή χρονιά και για τον Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας ο επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού Αντρίγια Μαίντεβατς.
Αναλυτικά:
Για την περασμένη σεζόν και τις αλλαγές που αναμένονται φέτος: «Είχαμε πολλά προβλήματα την περασμένη σεζόν. Μείναμε εκτός πρώτου γκρουπ στα πλέι οφ, στο κύπελλο αποκλειστήκαμε από την Ομόνοια και βγήκαμε νωρίς και από την Ευρώπη. Άλλαξε και ο προπονητής. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκινά στις 11 Ιουλίου και αναμένεται να γίνουν μεγάλες αλλαγές με την ελπίδα να βελτιωθεί η ομάδα».
Για τον ανταγωνισμό στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Στην Κύπρο υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες που μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο. Η ΑΕΛ έχει καλό μπάτζετ, είναι από τις πιο σεβαστές ομάδες στην Κύπρο και το να παλέψεις για τίτλους είναι υποχρέωση».
Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα με τον Κέρκεζ. Είναι εξαιρετικός προπονητής, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαία η πρόσληψή του από την Τσουκαρίτσκι».
Για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Σερβία: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Σερβία. Πολλοί μου λένε ότι πρέπει να είμαι τρελός για να επιστρέψω. Το σερβικό ποδόσφαιρο είναι αναγνωρισμένο στην Ευρώπη και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες».

Related posts