Για τις αλλαγές που θα γίνουν στην ΑΕΛ, την πολύ δύσκολη περσινή χρονιά και για τον Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας ο επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού Αντρίγια Μαίντεβατς.
Αναλυτικά:
Για την περασμένη σεζόν και τις αλλαγές που αναμένονται φέτος: «Είχαμε πολλά προβλήματα την περασμένη σεζόν. Μείναμε εκτός πρώτου γκρουπ στα πλέι οφ, στο κύπελλο αποκλειστήκαμε από την Ομόνοια και βγήκαμε νωρίς και από την Ευρώπη. Άλλαξε και ο προπονητής. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκινά στις 11 Ιουλίου και αναμένεται να γίνουν μεγάλες αλλαγές με την ελπίδα να βελτιωθεί η ομάδα».
Για τον ανταγωνισμό στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Στην Κύπρο υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες που μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο. Η ΑΕΛ έχει καλό μπάτζετ, είναι από τις πιο σεβαστές ομάδες στην Κύπρο και το να παλέψεις για τίτλους είναι υποχρέωση».
Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα με τον Κέρκεζ. Είναι εξαιρετικός προπονητής, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαία η πρόσληψή του από την Τσουκαρίτσκι».
Για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Σερβία: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Σερβία. Πολλοί μου λένε ότι πρέπει να είμαι τρελός για να επιστρέψω. Το σερβικό ποδόσφαιρο είναι αναγνωρισμένο στην Ευρώπη και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες».