Δημοσίευμα στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει πως ο Πορτογάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται ακόμη και να αποχωρήσει από τον σύλλογο εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες μεταγραφές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα του ρόστερ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ενός ποιοτικού μέσου που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, μετά και την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά για την Γιουβέντους. Παράλληλα, εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Άντονι και Κρίστιαν Έρισκεν, δύο εξίσου ποιοτικών παικτών που αρέσουν στον νέο προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ.
Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που έχουν κάνει σημαντικές προσθήκες ενόψει της συνέχειας. Αυτό φαίνεται να μην αρέσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο που σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record» σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα εφόσον θα πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες μεταγραφές που θα αναβαθμίσουν το ρόστερ.
Μάλιστα, έχει ήδη ενημερώσει τον στενό του κύκλο για αυτή του την σκέψη και η συνεχιζόμενη έλλειψη μεταγραφών μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για τις σχέσεις του Πορτογάλου αστέρα με το σύλλογο του Μάντσεστερ.