Ο Μπέιλ δεν βρίσκει ομάδα και σκέφτεται να αγωνιστεί στην Κάρντιφ!
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μπέιλ δεν βρίσκει ομάδα και σκέφτεται να αγωνιστεί στην Κάρντιφ!

Η έλλειψη ενδιαφέροντος από ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων, οδηγεί τον Γκάρεθ Μπέιλ να κάνει σκέψεις επιστροφής στο «σπίτι», αφού τα σενάρια για την Κάρντιφ φουντώνουν.
Η παρουσία του Ουαλού επιθετικού στο προπονητικό κέντρο των «Bluebirds» την Τετάρτη (22/6) συνδυάστηκε με πιθανές συζητήσεις για τη μεταγραφή του στην ουαλική ομάδα, όμως στον ίδιο χώρο βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της ουαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και η επίσκεψή του εκεί είχε να κάνει με θέμα της Εθνικής Ομάδας.
Την ίδια ώρα πάντως ο ίδιος δεν έχει διαψεύσει την προοπτική μετακίνησής του στην Κάρντιφ, καθώς έχει ήδη συζητήσει το θέμα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μεχμέτ Ντάλμαν. Κι ο ίδιος ο Μπέιλ είχε εξηγήσει τον περασμένο μήνα ότι δεν ήταν αντίθετος με μια μεταγραφή σε μια ομάδα χαμηλότερου βεληνεκούς.
«Δεν ξέρω αν το επίπεδο παιχνιδιού είναι τόσο… διαφορετικό. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας εξακολουθεί να είναι ποδοσφαιρικός αγώνας. Χρειάζομαι χρόνο για να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για μένα, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και ελπίζω να το φτιάξουμε αυτό το καλοκαίρι. Έχω πολλούς πιθανούς προορισμούς».
Μια μεταγραφή στο Κάρντιφ θα συνεπαγόταν τεράστια οικονομική θυσία σε σύγκριση με τις 700.000 ευρώ την εβδομάδα που έπαιρνε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο ατζέντης του Τζόναθαν Μπάρνετ είχε διαβεβαιώσει πρόσφατα ότι: «Aυτό που θα κάνει μετά ο Γκάρεθ δεν θα είναι θέμα χρημάτων».

Related posts