«Σε πιάνει κατάθλιψη, θέλεις να βάλεις τα κλάματα…»
Α' Κατηγορία

«Σε πιάνει κατάθλιψη, θέλεις να βάλεις τα κλάματα…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης, εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, είπε μεταξύ άλλων πως σε κάποια συνέδρια, «σε πιάνει κατάθλιψη για αυτά που γίνονται στην Κύπρο».
Αναλυτικά:
Για το συνέδριο στην Ελβετία όπου βρίσκεται και αν είναι η Κύπρος ακολουθεί αυτά που πρέπει: «Σε κάποια συνέδρια σε πιάνει κατάθλιψη και θέλεις να βάλεις τα κλάματα για το τι γίνεται στην Κύπρο και τι θα έπρεπε να γινόταν. Πραγματικά είναι στιγμές που σε πιάνει απελπισία. Χειρότερα δεν μπορεί να γίνει, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε».
Για τις εισηγήσεις του: «Μέσα από τα αποτελέσματα της Εθνικής κάθε χρόνο μπορεί να καταλάβει ότι έχουμε πιάσει πάτο και πρέπει να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα. Κάναμε κάποιες εισηγήσεις, επισημάναμε κάποια προβλήματα που υπάρχουν αλλά η ΚΟΠ δεν μας άκουσε για μια ακόμα φορά».
Για τις ακαδημίες: «Όταν δεν υπάρχουν επαγγελματίες προπονητές είναι μεγάλο πρόβλημα της ΚΟΠ. Όταν οι ομάδες δεν τους πληρώνουν τότε τι να πούμε;  Έχουμε αποστείλει μια επιστολή στον κ. Γιώργο Κούμα αλλά δεν προσδοκώ και δεν ελπίζω ούτε να την ανοίξει, ούτε να τη διαβάσει».
Για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες: «Τίθενται ζωές σε άμεσο κίνδυνο, έχουμε στείλει πρωτόκολλο και να μην αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ο ΚΟΑ, γιατί είναι ένας οργανισμός που καθυστερεί. Υπάρχει μια αδιαφορία όσον αφορά τις ανθρώπινες ζωές των ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα, το Σ/Κ, υπάρχουν τουρνουά ακαδημιών, και αυτοί έχουν την επιστολή στο συρτάρι τους. Αν μη κακό πάθει κάποιο παιδί κάτι; Ποιος θα φταίξει; Ποιον θα κατηγορήσουμε; Ποιες είναι οι ευθύνες του συμβουλίου του ΚΟΑ; Θα φτάσουμε να παίζουμε τις ζωές των παιδιών μας για τον κάθε ένα; Όχι, θα το αλλάξουμε εμείς. Σας λέω δημόσια ότι ο ΠΑΣΠ και οι ποδοσφαιριστές να είναι σίγουροι ότι αυτό θα το αλλάξουμε. Γιατί αν δεν το αλλάξουμε, δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο».

Related posts