Πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη για το Medochemie Παγκύπριου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών – Γυναικών, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου.
Το balla.com.cy είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα λεχθούν.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης πήρε πρώτος τον λόγο. Αναφέρθηκε στην πρωτιά της Κύπρου στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης και εξέφρασε την περηφάνια όλων στην ομοσπονδία. Τόνισε ότι οι φετινοί Παγκύπριοι αγώνες θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ντίνου Μιχαηλίδη.
Είπε επίσης ότι οι αγώνες αυτή θα είναι η κορύφωση της σεζόν για την ΚΟΕΑΣ με την παρουσία πρωτοκλασάτων αθλητών όπως ο Μίλαν Τραίκοβιτς και ο Απόστολος Παρέλλης (βρέθηκαν και στο πάνελ της διάσκεψης).
Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης θα είναι η Medochemie, ενώ οι αγώνες θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από την Cablenet.

Στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος είπε ότι οι αγώνα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού. Τόνισε ότι έγιναν εξαιρετικοί αγώνες τα τελευταία χρόνια στο Τσίρειο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Είπε επίσης ότι με τις επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις μπήκε η Κύπρος στον χάρτη του ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος είπε: «Ο ΚΟΑ είναι συνεχώς δίπλα στον αθλητισμό και είμαστε με μεγάλη χαρά εδώ. Με την τριβή μου ως πρόεδρος του ΚΟΑ έμαθα και τα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού και οφείλω να ομολογήσω ότι με συνεπαίρνει όταν παρακολουθώ. Στηρίζουμε τις προσπάθειες μέσω των σχεδιασμών μας. Ο ΚΟΑ παρακολουθεί και βρίσκεται δίπλα σας».

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Medochemie μίλησε ο κ. Αχιλλέας Τσαγγάρης ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που είμαστε εδώ. Σαν Medochemie έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στον πολιτισμό και αθλητισμό».

Ο κύριος Κυριάκος Τσολάκης μίλησε εκ μέρους του ΓΣΟ.
Δήλωσε τα ακόλουθα:
«Έχουμε και την όρεξη και την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε τους Παγκύπριους Αγώνες όπως πράξαμε σε προηγούμενες διοργανώσεις. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχουν επιτυχία και καλώ το κόσμο να έρθει».

Μίλαν Τραίκοβιτς: «Ευχαριστούμε που ήρθατε εδώ. Καλή επιτυχία στα νεαρά παιδιά. Είναι μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς. Για μένα να πω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο».

Απόστολος Παρέλλης: «Είναι η πιο σημαντική διοργάνωση για εμάς. Εμείς οι μεγαλύτεροι αθλητές πρέπει να δίνουμε το κίνητρο για τους πιο νεαρούς. Όλοι θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Ο στόχος μου είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες την άλλη εβδομάδα όπου θέλω να διεκδικήσω μετάλλιο. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο».

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.