Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα από σήμερα (22/6) ο Σαντιό Μανέ, αφήνοντας τη Λίβερπουλ μετά από έξι σεζόν γεμάτες επιτυχίες, 269 εμφανίσεις, 120 γκολ και 6 τίτλους!
Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε και εκείνος το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον 30χρονο Σενεγαλέζο, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορίας της Λίβερπουλ και έναν από τους καλύτερους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!
Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στον Μανέ:
«Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ φεύγει και το κάνει έχοντας την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας. Φεύγει με το στάτους του μεταξύ των μεγάλων να είναι εξασφαλισμένο. Φεύγει όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου».
«Δεν θα πρέπει όμως να μένουμε σε αυτά που χάνουμε αλλά να γιορτάζουμε για αυτά που είχαμε το προνόμιο να έχουμε. Θυμάμαι ότι πέρυσι σε μία συνέντευξη, μου ζητήθηκε να περιγράψω με τρεις λέξεις τον Μανέ. Είχα πει τότε πως ήταν αδύνατο να το κάνω με τρεις λέξεις. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, είναι θρύλος, είναι ιδανικό πρότυπο, είναι ο τέλειος συμπαίκτης, είναι ένα πρόσωπο συμπονετικό, που νοιάζεται. Όμως οι τρεις λέξεις που ταιριάζουν περισσότερο σήμερα είναι και οι πιο δύσκολες που λέμε: Θα μας λείψεις».