Μπορεί να λέγονται και να διαδίδονται πολλά και διάφορα αρνητικά για το πως είναι η κατάσταση στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ αλλά η ουσία είναι εντελώς διαφορετική και φαίνεται στην πράξη, από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις.
Έχει καταφέρει να απαλλαγεί από βαριά συμβόλαια και συνάμα, έχει καταφέρει να κάνει τις πρώτες βασικές μεταγραφές.
Πλήρωσε 100 χιλιάδες ευρώ στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και απέκτησε τον Κίνγκσλει Σαρφό. Έφερε τον Χοσέ Κρέσπο που τουλάχιστον θεωρητικά είναι μεταγραφή επιπέδου, απέκτησε ένα ποδοσφαιριστή για τον οποίο εκφράζονται καλά λόγια όπως είναι ο Ντάλσιο ενώ έφερε στην Κύπρο το Βιντ Μπέλετς, ένα τερματοφύλακα εγνωσμένης αξίας.
Θα έλεγε κάποιος, ότι με τις πιο πάνω κινήσεις-αποφάσεις, δίνει απαντήσεις η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη και στέλνει το μήνυμα πως, όχι μονό λειτουργεί κανονικά, παρά μόνο δείχνει ανθεκτική, κόντρα στα προβλήματα και κόντρα στο γεγονός ότι εδώ και τρία χρόνια ( βλέπε 2019) δεν αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκούς ομίλους με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν, όταν δεν πήγε καν στην Ευρώπη.
Οι επόμενες μέρες μάλιστα, θα φέρουν και άλλες μεταγραφικές ανακοινώσεις ενώ όπως πληροφορούμαστε ο Πρόδρομος Πετρίδης , είχε συνάντηση με τους αρχηγούς Εφραίμ, και Κβιλιτάια και τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν και πληρωμές βάση πλάνου με στόχο να περιοριστούν οι εκκρεμότητες στον μικρότερο βαθμό.
Εντός Ιουλίου, αναμένεται να εισρεύσουν επιπλέον χρήματα από τις πωλήσεις των διαρκείας που θα βοηθήσουν περισσότερο, ενώ είναι φυσιολογικό να περιμένουν και μία πορεία διάκρισης στην Ευρώπη με αποκορύφωμα την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.