«Αυτή θα είναι η σημαντικότερη μεταγραφή της ΑΕΛ…»
ΑΕΛ

«Αυτή θα είναι η σημαντικότερη μεταγραφή της ΑΕΛ…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Γραπτή δήλωση από το νέο υπεύθυνο επικοινωνίας της ΑΕΛ Πλουτή Αβραάμ.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ γυρίζει σελίδα, ανασυντάσσεται και χωρίς μεγάλα λόγια, βάζει τις βάσεις για τη μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με πρωταγωνιστικούς στόχους!

Από αυτή τη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Το νέο γήπεδο, το νέο στολίδι του Κυπριακού Αθλητισμού έχει θέση για όλους μας και εναπόκειται στον καθένα από εμάς να βάλει το λιθαράκι του στην επίτευξη των πρωταγωνιστικών στόχων της φετινής σαιζόν.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και τη Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ για την τιμή που μου κάνει και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ένα τηλεφώνημα και ένας καφές με τον Θεόδωρο Αντωνίου και μια συνάντηση με τον Πρόεδρο ήταν αρκετά, για να θέσω και εγώ με ιδιαίτερη χαρά τη διάθεση μου ξανά στην υπηρεσία της ΑΕΛ.

Ο προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα, είναι σε πλήρη εξέλιξη, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη της νέας σαιζόν.

Με πολλές αλλαγές, νέα τεχνική ηγεσία, ανταγωνιστική και ισχυρή ομάδα, καινούργιο γήπεδο.

Εκ της ιδρύσεως της η Αθλητική Ένωση Λεμεσού, στηρίζεται στην αγάπη, το πάθος, τον παλμό και την «τρέλα» των χιλιάδων οπαδών της.

Και σε αυτή τη νέα πρόκληση, η επιστροφή του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ στο γήπεδο, πρέπει ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η μεγαλύτερη και σημαντικότερη «μεταγραφή» της νέας περιόδου.

Με ενότητα, συσπείρωση, καλή διάθεση, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και από το δικό του πόστο, να βάλουμε τις βάσεις για να φέρουμε καλύτερες μέρες για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού».

Πλουτής Αβραάμ
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Related posts