Η τελευταία πινελιά του Παναθηναϊκού είναι made in USA αλλά με… ισπανικό άρωμα. Η 26χρονη Αμερικανίδα σκόρερ της Εστουντιάντες, Αρίκα Κάρτερ που πρωταγωνίστησε στην ισπανική λίγκα με 15 πόντους μέσο όρο θα συμπληρώσει την τριάδα των ξένων του «τριφυλλιού» στην προσπάθεια να επανακτήσει τα σκήπτρα.
Το «τριφύλλι» με προσεκτικές κινήσεις επιχείρησε να κατεβάσει τον μέσο όρο, προσθέτοντας ταυτόχρονα μεγάλη ποιότητα και ακόμα πιο μεγάλη δίψα για διάκριση. Η Κάρτερ από τη θέση «2» φέρνει σκορ και ανεβάζει το ομαδικό ταλέντο του Παναθηναϊκού που ολοκληρώνει το ρόστερ του με μια ακόμα σημαντική προσθήκη.
Η 25χρονη γκαρντ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Εστουντιάντες, μετρώντας την περσινή σεζόν 14,8 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ μέσο όρο στο Eurocup και 13,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος της περιόδου μετακόμισε προς το παρόν στο Μεξικό και την Άστρος, ομάδα που αγωνίζεται και Έμιλυ Πότερ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, έχοντας σε 14 παιχνίδια 12,6 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ.