Ο προπονητής της ενοποιημένης ομάδας Αχυρώνας Ονήσιλος, Λιάσος Λουκά, σε ραδιοφωικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0) είπε πολλά και ενδιαφέροντα.
Αναλυτικά:
Αν έχει συμφωνήσει με την ομάδα:
«Ναι έγιναν συζητήσεις και όλα είναι μια χαρά. Κάθε βήμα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Υπάρχουν στόχοι, πλάνο όραμα και ιδανικές συνθήκες για να δουλέψει κάποιος».
Για το αν θυμίζει τον Άρη το πλάνο που έχει ο Αχυρώνας Ονήσιλος: «Καμία σχέση δεν είχαν τα πράγματα τότε. Ο Άρης ήταν για τη β’ κατηγορία μεγάλο όνομα. Κράτησαν τον Άρη μια χούφτα ανθρώπων, μέχρι που ήρθε ο νέος επενδυτής. Στη νέα ομάδα δεν ξεκινάς από το μηδέν. Υπάρχουν εγκαταστάσεις, έχουν αγάπη για αυτό που κάνουν».
Αν ο στόχος είναι η άνοδος:  «Ναι εννοείται, αυτός είναι ο στόχος».
Αν θα είναι αρκετά ψηλό το μπάτζετ: «Όχι, δεν θα υπάρξουν υπερβολές. Πρέπει να γίνουν σωστές και προσεγμένες και προσεχτικές κινήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξοδεύουμε υπέρογκα ποσά».
Για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές από την Α’ Κατηγορία. Με μερικούς είμαστε κοντά, με άλλους πολύ μακριά».
Για τη νέα του αρχή: «Θα είναι όλα καινούργια. Χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά. Πρέπει συνεχώς να δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε. Δεν έχει σχέση αν είσαι στην Α’ Κατηγορία ή στη β’. Πρέπει συνεχώς να είσαι καλύτερος και να αποδεικνύεις πράγματα».