Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα.
Αναλυτικά::
Για τον ποιος θα είναι ο προπονητής: «Έγιναν συνεντεύξεις με μερικούς προπονητές. Είναι στην τελική ευθεία το θέμα. Υπάρχουν  λίγοι υποψήφιοι. Το σημαντικό είναι να γίνει σωστή επιλογή. Να έρθει, να αξιολογήσει το ρόστερ και να γνωρίσει την ομάδα. Η ουσία είναι πως θα γίνει και όχι πότε θα γίνει. Πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή. Όλα είναι στο κομμάτι της αξιολόγησης και ο νέος προπονητής θα έχει τον τελευταίο λόγο. Για αυτό μέχρι τώρα δεν προχωρήσαμε σε κάποια μεταγραφική ανακοίνωση».
Για το πρωτάθλημα: «Έχουμε ενημέρωση ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Επισήμως δεν μας έχει λεχθεί το οτιδήποτε. Όταν μας πουν, εδώ θα είμαστε».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Απασχολεί την εταιρεία το συγκεκριμένο ζήτημα και την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινώσουμε τι θα γίνει με τα εισιτήρια διαρκείας».
Για τα έργα στο προπονητικό κέντρο: «Εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει κάποια έργα. Κάποια πράγματα συζητήθηκαν από τον Αθλητικό Διευθυντή στον πρόεδρο και πιστεύω πως με την επιστροφή στις προπονήσεις, κάποια πράγματα θα είναι διαφορετικά»
Για το τέλος με Τιμούρ: «Η ανακοίνωση τα έλεγε όλα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ουδείς μπορεί να διαγράψει τη σύνδεση του Τιμούρ με την Ανόρθωση, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα».
Για το ότι ο νέος κόουτς θα συγκρίνεται με τον Τιμούρ: «Είναι στο χέρι μας να εργαστούμε σκληρά για να έρθουν οι επιτυχίες. Η σωστή νοοτροπία είναι να παλεύεις να μην έρθει μια αποτυχία και όχι να σκέφτεσαι πως θα τη διαχειριστείς αν έρθει. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που δεν τα γνωρίζουν όσοι είναι εκτός της ομάδας και προσπαθούμε μέσω της τεχνολογίας να γίνουμε καλύτεροι».
Για τον Αντώνη Κέζο:  «Υπάρχει πρόθεση από τον Αθλητικό Διευθυντή η Ανόρθωση να στελεχωθεί με δικά της άτομα και όχι άτομα του προπονητή για να μην αλλάζει όταν ένας προπονητής θα φύγει. Ένας τομέας είναι και το τιμ των γυμναστών. Είμαστε σε επαφές με υποψήφιους για να βρεθεί ο καταλληλότερος».
Τι θα γίνει με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται; «Όποιος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας, θα είναι στην κλήση της προετοιμασίας. Από τη στιγμή που υπάρχουν συμβόλαια, με την υπογραφή της ομάδας μας, η Ανόρθωση θα τα τιμήσει. Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε δημόσια τι γίνεται και τι έχει».