Την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ζεσούς έχει θέσει ως προτεραιότητά της η Άρσεναλ, την ώρα που η Τότεναμ επιθυμεί επίσης να αποσπάσει την υπογραφή του, δελεάζοντας τον Βραζιλιάνο επιθετικό, με το… επιχείρημα του Champions League!
Σε σίριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται η μεταγραφή του Γκαμπριέλ Ζεσούς, μετά την δεδομένη αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Βραζιλιάνο να έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να παραμείνει στην Premier League.
Για την περίπτωσή του λοιπόν, την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν δύο βασικοί ενδιαφερόμενοι. Η Άρσεναλ και η Τότεναμ, με τους «κανονιέρηδες» να τον έχουν θέσει ως προτεραιότητα για την ενίσχυση της επιθετικής τους λειτουργίας, μετά την αποχώρηση του Λακαζέτ, και τους «spurs» να προσπαθούν να τον πείσουν με το… δέλεαρ του Champions League.
Ωστόσο, προς το παρόν το πλεονέκτημα φαίνεται πως έχει η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Ο λόγος; Διότι ο Ζεσούς θέλει να πάει κάπου που θα γνωρίζει πως θα είναι βασικός, και στην Άρσεναλ αυτό μοιάζει εγγυημένο, μιας και ο Έντι Ενκέτια είναι ο δεύτερος επιθετικός στη γραμμή κρούσης του Ισπανού.
Από την άλλη, στην… λευκή πλευρά του Βόρειου Λονδίνου, το δίπολο Κέιν – Σον δεν «σπάει» εύκολα και ο Βραζιλιάνος δεν θα συμβιβαζόταν εύκολα με… δεύτερο ρόλο, στα 25 του! Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από το «Έτιχαντ» από τους «πολίτες», μετά την αγορά του Έρλινγκ Χάαλαντ!