Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι τα εγκαίνια του βοηθητικού γηπέδου της ομάδας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 18:00. 
Aναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του βοηθητικού γηπέδου, δίπλα από το στάδιο N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο αγαπητός πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος θα συνοδεύεται και από άλλα μέλη του οργανισμού. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον αγαπητό φίλο Ανδρέα Μιχαηλίδη που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, καθώς είναι μια ένδειξη αναγνώρισης των συνεχών αναβαθμίσεων που συνεχίζει να κάνει το Σωματείο μας ως προς τις κτηριακές του εγκαταστάσεις.
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή προς το κοινό και καλούμε τους φίλους/ες του Σωματείου να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να διαπιστώσουν και τα συνεχή βήματα προόδου που κάνει το Σωματείο μας ως προς τις εγκαταστάσεις που αγωνίζονται τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους/ες θα προσφερθούν εδέσματα και θα υπάρχουν παιχνίδια και διασκέδαση και για τους μικρούς μας φίλους.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»