Ο κόσμος του ΟΦΗ «μίλησε», αναδεικνύοντας MVP της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με ποσοστό 63% τον Πραξιτέλη Βούρο, όπως έκανε σήμερα (14/06) γνωστό η κρητική ΠΑΕ!
Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν 2021-22 κέρδισε ο Πραξιτέλης Βούρος, στον σχετικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, με τον κόσμο της κρητικής ομάδας να αναδεικνύει πρώτο τον 27χρονο αμυντικό με ποσοστό 63%.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 13/6 ολοκληρώθηκε η ανοιχτή ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Viber για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2021-22.
Υποψήφιοι, με χρονολογική σειρά κατάκτησης του βραβείου “Player of the month” της περιόδου που ολοκληρώθηκε, ήταν οι: Juan Neira, Πραξιτέλης Βούρος, Jon Toral, Λάζαρος Λάμπρου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Devis Epassy και Luiz Phellype.
Ο MVP όμως του ΟΦΗ ήταν ένας και μάλιστα συγκέντρωσε πολύ υψηλό ποσοστό, με βάση τις ψήφους των φιλάθλων της ομάδας μας στην Viber Community!
Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 63%, με τον Juan Neira να ακολουθεί (18%) και τους Devis Epassy (7%), Luiz Phellype (6%), Λάζαρο Λάμπρου (2%), Jon Toral (2%), Κοσμά Τσιλιανίδη (2%) να συμπληρώνουν τη λίστα των κορυφαίων του ΟΦΗ για τη σεζόν 2021-22!».