Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τη Δόξα Κατοκωπιάς, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήρθε σε συμφωνία με τον Αγάπιο Βρίκκη για τα επόμενα τρία χρόνια.
Πρόκειται για 21χρονο (3-5-2001)
δεξιό ακραίο επιθετικό, που μπορεί όμως να αγωνιστεί και ως δεξιός. Ουσιαστικά, ο Βρίκκης, μπορεί να παίξει σε όλη τη δεξιά γραμμή. 
Ο Κύπριος διεθνής, ξεκίνησε την καριέρα του από το ΑΠΟΕΛ, πριν μετακομίσει το 2017 στην Ιταλία για λογαριασμό της Τορίνο. Εκεί, ο Αγάπιος, έμεινε έως το 2019, και επόμενος σταθμός του, ήταν η Κ19 της Πάντοβα. Τον Σεμπτέβριο του ίδιου έτους, ο 21χρονος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και συμφώνησε με τη Νάπολι, με την ομάδα του Ιταλικού Νότου, το 2020 να τον δίνει στην Κατάνια.

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2021, ο διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Κύπρου, έδωσε τα χέρια με τη Λουπαρένσε, ωστόσο, από τον Νοέμβριο άνηκε στη Μέστρε, ομάδα της 4ης κατηγορίας της Ιταλίας, καταγράφοντας 23 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 1 γκολ.
Μετά από αυτό το… οδοιπορικό στην Ιταλία, πλέον ο Αγάπιος Βρίκκης, επιστρέφει στο νησί μας και τη Δόξα, για μια νέα αρχή.