Η Λαμία πήρε τεράστιο διπλό επί της Βέροιας (1-2) στον πρώτο αγώνα μπαράζ της Superleague και το επόμενο Σάββατο «κλειδώνει» την παραμονή της στα Μεγάλα Σαλόνια.
ολυμΣε ένα τρομερό παιχνίδι στη Βέροια η Λαμία έδειξε χαρακτήρα  και θέληση για να μείνει τη νέα σεζόν στη Superleague 1 και με τέρματα των Μπεχαράνο και Μανούσο, αφού άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, έφυγε με σπουδαίο διπλό (1-2) εν όψει του επαναληπτικού.
Μετά από έναν… αιώνα Βέροια και Λαμία αναμετρήθηκαν στο μπαράζ ανόδου που είχε τρομερό ρυθμό στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Με την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 7ο λεπτό έπειτα από φάουλ ο Μπεχαράνο πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Παρά το… σοκ η Βέροια έβγαλε αντίδραση. Στο 20′ Κάτσε και Μούργος έπαιξαν το 1-2, όμως ο τελευταίος δεν αστόχησε από κοντά.
Λίγα λεπτά μετά ο σκόρερ Μπεχαράνο (24′) είχε νέα ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους από την ίδια θέση που έκανε το 1-0, αλλά αστόχησε. Πριν το τέλος του ημιχρόνου Πετουράκης και Γιακουμάκης έφτασαν μία… ανάσα από το 1-1 αλλά ο Σαράνοφ κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη η Βέροια συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε με τρομερή «οβίδα» του Κάτσε στο 60ο λεπτό του αγώνα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Κάπου εκεί το γήπεδο «πάγωσε» όταν ο Νούνιες έζασε τις αισθήσεις του σε σύγκρουση με τον Πεταβράκη, αλλά ο παίκτης της Λαμίας κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα.
Οι γηπεδούχοι έπειτα από συνεχόμενα λάθη της άμυνας της Λαμίας κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 77′ Σαράνοφ και Τζανετόπουλος έκαναν τραγικό λάθος και έτσι ο πρώτος σκόρερ, Πασάς ισοφάρισε σε 1-1 με το 25ο του γκολ στη τρομερή σεζόν που κάνει όμως…
Όμως η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα πήρε εκ νέου προβάδισμα. Καραμάνος και Νούνιες συνδυάστηκαν υπέροχα με τον πρώτο να βρίσκει με ωραία κάθετη τον Μανούσο που με «οβίδα» νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 2-1 που έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η Λαμία έχει σημαντικό προβάδισμα για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στα σαλόνια της Superleague.