Στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχωρεί η Καρμιώτισσα! Η ομάδα των Πολεμιδιών συμφώνησε συγκεκριμένα με τον Ρουμάνο μέσο Ραζβάν Γκραντινάρου, τον Ελλαδίτη μπακ Μανώλη Τζανακάκη, τον Ιβοριανό ακραίο διεθνή επιθετικό Αμπουμπακάρ Ντούμπια και τον Τσέχο αριστερό μπακ, Τόμας Σελούτσκα!

Ραζβάν Γκραντινάρου: Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση. Ο 27χρονος Ρουμάνος μέσος αγωνίστηκε πέρυσι στην Ντιναμό Βουκουρεστίου καταγράφοντας 37 συμμετοχές, ενώ πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τη Στεάουα. Αγωνίστηκε επίσης σε Μετάν, Φαρούλ, Βολουντάρι, Πόλι Ιάσι, Κονκόρδια και Οτελούλ.

Μανώλης Τζανακάκης: Ο 30χρονος Ελλαδίτης δεξιός μπακ ήταν στην τελευταία σεζόν στη Ξάνθη, καταγράφοντας 22 συμμετοχές. Προηγουμένως αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Άρη, Εργοτέλη και Ολυμπιακό, ενώ ήταν και στην Ανόρθωση τη σεζόν 2015-16!

Αμπουμπακάρ Ντούμπια: Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στην ισραηλινή Μακάμπι Νετάνια, ενώ πέρασε και από την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα. Είναι διεθνής με την ομάδα U23 της Εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού!

Τόμας Σελούτσκα: Πρόκειται για 30χρονο Τσέχο αριστερό μπακ. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Παρντούμπιτσε στη χώρα του, ενώ αγωνίστηκε προηγουμένως και σε άλλες ομάδες, όπως η Οπάβα, Ρούντνιτσε, Ζλιν Β και Γκράφιν Βλασίμ.

Ανδρέας Βεντούρης