Με προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα της Αγίας Νάπας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων στην Κύπρο και από την Παρασκευή το πλάνο μεταφέρεται στην Ισλανδία.
Ο αγώνας μας εναντίον της Ισλανδίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Ρέικιαβικ (ώρα έναρξης 22:15) και θα είναι ο τελευταίος της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 για τον 4ο όμιλο.
Η Ισλανδία προέρχεται από το 3-1 σε βάρος της Λευκορωσίας που την έφερε στους 15 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη δεύτερη Ελλάδα που διεκδικεί θέση για τα play – offs της διοργάνωσης. Σημειώνεται ότι το Σάββατο θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Πορτογαλία – Ελλάδα.
Οι διεθνείς μας μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Ελλάδας θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό και στην Ισλανδία με στόχο το μεγαλύτερο βαθμολογικό απολογισμό στον όμιλο μας.
Από αγωνιστικής πλευράς και σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα με την Ελλάδα θα απουσιάζει ο Γιάννης Γερολέμου που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.
Η βαθμολογία στον όμιλο μας είναι διαμορφωμένη ως ακολούθως:

1. Πορτογαλία 9 39-2 25
2. Ελλάδα 9 15-8 17
3. Ισλανδία 9 20-7 15