Με ανάρτηση του ο Κώστας Ηλία, αποχαιρέτησε την Αγία Νάπα, αφού έπειτα από 5 χρόνια περίπου, αποχωρεί.
Αναλυτικά:
«Και κάπου εδώ κλείνει ένας μεγάλος κύκλος !!!
Και τυπικά σήμερα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης κλείνει για μένα το κεφάλαιο Ayia Napa Fc !!!
Κατ’ επιλογή και νιώθοντας περήφανος που υπηρέτησα από το προεδρικό θώκο για περίπου 5 χρόνια !!!
Νιώθω επίσης χαρά βλέποντας 20 άτομα ΑΓΙΑΝΑΠΙΤΕΣ να αναλαμβάνουν την ομάδα χωρίς δεύτερες σκέψεις ξερνώντας τι θα αντιμετωπίσουν !!!
Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στις πολύ δύσκολες πρώτες χρονιές Sotiris Zintilis Loukas Kremmastos τον φίλο μου Fish που στάθηκαν σπαθί δίπλα μου και δείχνοντας μου 100% εμπιστοσύνη μου έδωσαν τα κλειδιά να ξεκινήσουμε το μεγάλο αυτό ταξίδι !!! Ευχαριστώ
Τον πρώην δήμαρχο Yiannis Karousos – Γιάννης Καρούσος όπως και τον δήμαρχο Χρίστος Ζαννέττου – Christos Zannettou που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ομάδα όπως επίσης και τον πρώην πρόεδρος Dimitris Masia που ανέβασε την ομάδα την χρόνια εκείνη επίπεδο !!! Φυσικά τον μεγάλο πακκο που όποτε τον χρειάζεται η ομάδα είναι παρόν !!!!
Περάσαμε καλές στιγμές με θέσεις ψηλά περάσαμε και δύσκολα λόγο της πανδημίας τα τελευταία χρόνια , αλλά καταφέραμε και κρατήσαμε την ομάδα σε ψηλά επίπεδα επαγγελματισμού , οργάνωσης και φυσικά βλέποντας τον Περατικό τον Καραμανώλη τον Σεργίου τον Πεχλιβάνη τον Μότη, και πολλούς άλλους να αγωνίζονται στην Α κατηγορία νιώθουμε περήφανοι που δημιουργήσαμε και καλούς ποδοσφαιριστές !!!!
Έρχονται την φετινή σεζόν για πρώτη φορά να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα και που όλοι χρόνια περιμέναμε 5-6 παιδιά από τις ακαδημίες που νιώθω και βλέπω ότι φέτος είναι απολύτως έτοιμοι να αγωνιστούν βασικοί !!!!!
Ένας κύκλος κλείνει όπως είπα ένας άλλος ανοίγει και όπως έμαθα και έδειξα τόσα χρόνια είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες απλά γιατί η ζωή μου όλη είναι μια μεγάλη περιπέτεια επειδή είμαι Αγιανναπιτης!!!!!
Vamos Ayia Napa !!!!!»