Ανακοίνωση από το ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση στο πετοσφαιρικό τμήμα.
Αναλυτικά:
Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή του διεθνή κεντρικού Κωνσταντίνου Ευσταθίου.
Ο Ευσταθίου παρότι αποτέλεσε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες και φέτος το καλοκαίρι, επέλεξε την επιστροφή του στην ομάδα μας μετά την περσινή του χρονιά, ως φιναλίστ πρωταθλήματος με τον Παφιακό.
Ο Κωνσταντίνος ανδρώθηκε στην ομάδα του Παφιακού με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο του 2017 και το πρωτάθλημα του 2018. Φόρεσε επίσης τη φανέλα των Διόνυσου, Ολυμπιάδας, Ανόρθωσης, Ομόνοιας και ΑΕ Καραβά, με την οποία κατέκτησε δύο κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε ξανά το 2013-15 και 2019-2020.
Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και γενικός γραμματέας του Σωματείου Ζήνων Σεβέρης, ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος είναι ποιοτικά ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου. Η πολυετή παρουσία του στα γήπεδα και οι τίτλοι που κατέκτησε είναι η απόδειξη. Θέλουμε την ποιότητα, την ηγετική του φυσιογνωμία και την εμπειρία του στη φετινή ομάδα και γι’ αυτό επιστρέφει πάλι κοντά μας».
Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου δήλωσε: «Με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Ζήνωνα Σεβέρη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει τόσα χρόνια. Φέτος ήρθα στον ΑΠΟΕΛ διότι η ομάδα που κτίζεται είναι για πρωταγωνιστικούς στόχους. Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένος να είναι πρωταγωνιστής κυρίως στο βόλεϊ όπου είναι ο πιο παλιός και ιστορικός σύλλογος».