Η ιστορία με το ζεϊμπέκικο και ειδικά με την…αφιέρωση του προέδρου της ΚΟΠ του τραγουδιού για…τους αδικημένους ( έδειχνε τον Κωστένογλου) από τον Κούμα στον κύριο Νίκο, κατά τη διάρκεια του κατά τα άλλα εντυπωσιακού ρυθμού που είχαν αμφότεροι στο συγκεκριμένο χορό, θα είναι ευκαιρία για όλους να συγκρίνουμε τις επόμενες επιδόσεις του προπονητή και όχι του χορευτή Κωστένογλου.
Μπορεί ( ίσως το πιο πιθανό) να μην αλλάζει άποψη ο πρόεδρος της ΚΟΠ και το επιτελείο του που ασχολείται με την Εθνική ομάδα και να θεωρεί ότι αυτός ο προπονητής, είναι ακόμα σε θέση να έχει την ευθύνη των διεθνών, όμως κάποια πράγματα μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε.
Σημειώστε βέβαια, ότι τα γράφει ( αυτά που διαβάζετε) ένας άνθρωπος ( εγώ δηλαδή) ο οποίος κατέθεσε τα όπλα για την προοπτική της Εθνικής Κύπρου, εδώ και πολλά χρόνια.
Από την στιγμή όμως που έχει ξεφύγει η κατάσταση και εννοώ την αδυναμία να παίξουμε στα ίσα το Κόσσοβο και έχουμε φτάσει σε επίπεδο…ξεφτίλας, δικαιούμαι να καταγράψω μία άποψη.
Πόσο μάλλον, όταν ο προπονητής που ήρθε στην Κύπρο ελέω άλλων καταστάσεων, έχει την αναίδεια να βγαίνει δημόσια μετά από μία ακόμα ταπεινωτική ήττα και αντί να απολογηθεί και να καταθέσει την παραίτηση του, δηλώνει ο…τύπος ότι δεν πρόλαβε να κάνει αλλαγές!!!
Και η ΚΟΠ βέβαια διά του προέδρου της, άκουσε ή διάβασε την επινόηση του κυρίου Νίκου. Αν όμως έχουν οι συγκεκριμένοι, τη δυνατότητα να κάνουν σωστή αξιολόγηση της κατάστασης που διέρχεται η Εθνική με τον…εξ Ελλάδας προτεινόμενο και συστημένο από «τρίτους» προπονητή, έχει μία επιλογή.
Να προλάβει να τον στείλει πίσω στη Μητέρα Πατρίδα. Πριν η Εθνική εισέλθει σε μία πιο σοβαρή διοργάνωση συγκριτικά μα αυτή που συμμετέχει σήμερα και η οποία θεωρείται η χειρότερη των χειροτέρων αλλά η ομάδα της χώρας μας παρουσιάζεται στο γήπεδο ακόμα και πιο προβληματική από εκείνο που μπορούσε να προβλέψει ακόμα και ο πλέον απαισιόδοξος υποστηρικτής της.

Μιχάλης Παπαγεωργίου