Ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας, Βασίλης Θεοδώρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για ότι αφορά την ομάδα και την επόμενη σεζόν που την βρίσκει στην α’ κατηγορία, ενώ παραδέχθηκε ότι έγινε συνάντηση στην Κύπρο με τον Νταβίντ Καταλά για την τεχνική ηγεσία!

-Για το θέμα του επενδυτή: «Η πρώτη κατηγορία είναι εντελώς διαφορετική από τη δεύτερη. Χρειάζεται έναν σοβαρό προϋπολογισμό. Είχαμε συζητήσεις με τρία διαφορετικά άτομα ή fund που μας προσέγγισαν από τα μέσα Μαρτίου. Καταλήξαμε σε μία επιλογή που είναι προς όφελος της ομάδας μας, θα δούμε τους καρπούς αυτής της συμφωνίας στο άμεσο μέλλον. Δεν είναι τυχαίος ο επενδυτής, εκτός από επιχειρηματίας ήταν αναμεμειγμένος στα ποδοσφαιρικά. Στην ΟΥΕΦΑ και στη χώρα του».

-Για το ότι έχουν μπει αρκετοί επενδυτές στο ποδόσφαιρο: «Είναι προς όφελος του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτό που πρέπει να ελέγξουμε, είναι οι άνθρωποι που εμπλέκονται να έχουν καθαρά χέρια. Να μη γίνεται το λεγόμενο ξέπλυμα».

-Για το θέμα προπονητή: «Εδώ και ένα 10ήμερο προέκυψε το θέμα αποχώρησης του Μπάσιτς. Δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, δεν φράζουμε το δρόμο σε κανέναν. Ποτέ δεν κλείνουμε πόρτες. Έχουμε ονόματα αντικαταστατών και τα εξετάζουμε προσεκτικά. Ο Καταλά είναι ένα από τα ονόματα που μας απασχολούν. Πληροί τις προϋποθέσεις. Είναι στην Κύπρο και έχουμε συναντηθεί. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα. Τέλος της βδομάδας ή την ερχόμενη θα κλείσει το θέμα».