Όπως ήταν λογικό, ο προγραμματισμός στην Ομόνοια άρχισε από το υφιστάμενο ρόστερ. Πρώτιστα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι αποχωρούν και ακολούθως θα προκύψουν και οι προσθήκες (και πόσες θα είναι αυτές…).
Σιγά-σιγά άρχισε να ξεκαθαρίζει το σκηνικό. Ήδη και επίσημα αποτελούν παρελθόν οι Τσέποβιτς και Ασάντε, ενώ ενημερώθηκε και ο Μποτεάκ ότι δεν συνεχίζει.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κίκο, ο οποίος εδώ και καιρό συμφώνησε με την Ανόρθωση, ενώ δεν θα παραμείνει ούτε ο Σέχου. Το συμβόλαιο του λήγει, με τον ίδιο να προβάλει σημαντικά αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις…
Μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια είναι ο Ζιόρντι Γκόμεθ, ο αρχηγός της ομάδας. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για τον αν θα μείνει ή όχι. Θυμίζουμε ότι είναι στα 37 του χρόνια, υποβλήθηκε πριν λίγο καιρό σε επέμβαση, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο!
Άλλα δυο συμβόλαια λήγουν, των Παπουλή και Μιξ. Δεδομένη είναι η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας για να κρατήσει και τους δυο ποδοσφαιριστές και τους έχει ήδη ενημερώσει γι’ αυτό. Η προσπάθεια είναι να μείνουν και οι δυο στην ομαδα.
Προσπάθεια θα γίνει επίσης, ώστε να παραχωρηθεί ο Ουζόχο, αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση.