Ο Ζόρζε Ζεσούς είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές για να αναλάβει την Τουρκική Φενέρμπαχτσε. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΛ, Ζόρζε Σίλας ρωτήθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο, για το ενδεχόμενο αυτό, καθώς είχε τον Πορτογάλο ως προπονητή του κατά την διάρκεια της καριέρας του και απάντησε σχετικά.

«Τον είχα προπονητή για δύο χρόνια. Τώρα που έγινα και εγώ προπονητής είμαστε αντίπαλοι αλλά ακόμα συναντιόμαστε. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Πάντα θέλει το μάξιμουμ από τους παίκτες του. αν πάει στην Φενέρμπαχτσε θα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Αυτό κάνει σε όλες τις ομάδες που κοουτσάρει. Κερδίζει ή χάνει δεν έχει σημασία, αυτός θέλει πάντα το καλύτερο.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς λειτουργεί στην προπόνηση αλλά και το πώς αντιμετωπίζεις ποδοσφαιριστές αστέρια όπως ο Οζίλ που λέγεται ότι δεν είναι και πολύ της πειθαρχίας.

«Δεν μπορείς να είσαι ήρεμος σε καμία στιγμή της προπόνησης. Αμέσως σου φωνάζει και σε προειδοποιεί. Μια μέρα θυμάμαι μου φώναξε επειδή έχασα την μπάλα δύο φορές σε φιλικό παιχνίδι. Δεν έχει προβλήματα με ποδοσφαιριστές αστέρια, έχει τον τρόπο του»

Δείτε το δημοσίευμα εδώ

https://www.aksam.com.tr/spor/eyvah-jorge-jesus-mesut-ozilin-hayallerini-yikacak-duyurdu-olmaz/haber-1273909