«Δεν κρατάω κακία για ότι έγινε στην Αυστραλία»
Κύριες Ειδήσεις

«Δεν κρατάω κακία για ότι έγινε στην Αυστραλία»

Για τα όσα έγιναν στην Αυστραλία, αλλά και την προοπτική να επιστρέψει εκεί του χρόνου, μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Στην συνέντευξη Τύπου μετά την σημερινή (27/5) επικράτησή του επί του Μπεντένε, ρωτήθηκε αν το Roland Garros είναι και η ευκαιρία να εξιλεωθεί για όσα έγιναν στην Μελβούρνη τον περασμένο Νοέμβριο.
«Έμαθα τα νέα για την κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζω αν θα ξαναπάρω τη βίζα ή αν θα μου επιτραπεί η είσοδος στην Αυστραλία. Αν μου επιτραπεί να επιστρέψω στην Αυστραλία, θα ήθελα να πάω και να παίξω στο Australian Open. Δεν κρατάω κακίες. Έγινε αυτό που έγινε. Αν έχω την ευκαιρία να πάω πίσω στην Αυστραλία και να παίξω σε ένα μέρος που έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου σε Grand Slam, θα ήθελα να επιστρέψω» ανέφερε ο Τζόκοβιτς, που έμαθε ότι ελευθερώθηκαν όλοι οι πρόσφυγες που ήταν στο ξενοδοχείο κράτησης όπου έμεινε και εκείνος.
«Είμαι σίγουρα χαρούμενος, διότι ήταν δύσκολο για εκείνους, ειδικά γι’ αυτούς που έμειναν για εννιά χρόνια. Εγώ έμενα για μια εβδομάδα και δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσαν εκείνοι για εννιά χρόνια. Υποτιμάμε την ελευθερία. Μέχρι να ζήσεις κάτι σαν αυτό και να δεις τις συνθήκες, δεν έχεις ιδέα τι αισθάνεται κανείς όταν του αφαιρούν την ελευθερία».

Related posts