Ο Ακοράν με συγκινητικά λόγια αποχαιρετά την ΑΕΚ μετά από 6 χρόνια, στέλνοντας το δικό του μήνυμα από τα ΜΚΔ.
Η δημοσίευση του:
«Έφτασε η ώρα. 6 χρόνια και 2 τίτλους αργότερα, αποχαιρετώ την ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου και τη ζωή μου. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω ότι δεν μπορούσα να πάρω καλύτερη απόφαση το 2016, όταν η ΑΕΚ μου ζήτησε να γίνω μέρος της.
Η ΑΕΚ και εγώ μεγαλώσαμε μαζί. Μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια, έζησα αξέχαστες στιγμές επαγγελματικά και προσωπικά. Πανηγυρίσαμε το κύπελλο,  και το σούπερ καπ, προκριθήκαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά. Εδώ γεννήθηκε το παιδί μου.
Γι’ αυτό θέλω να πω σε όλους πως ήταν τιμή μου που φόρεσα την κιτρινοπράσινη φανέλα, που ήμουν συμπαίκτης με κάποιους τρομερούς ποδοσφαιριστές, και που είχα μαζί μου τον κόσμο. Αγώνα με αγώνα, οι οπαδοί μας με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου, υποστηρίζοντας με στις καλές και κακές στιγμές. Είστε πραγματικά υπέροχοι.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη, τον τεχνικό διευθυντή και όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν Ελπίζω η ΑΕΚ να πανηγυρίσει πολλά τρόπαια στο μέλλον. Θα ζητωκραυγάζω από μακριά ως ένας οπαδός. Ήταν ευχαρίστηση μου που μοιράστηκα τόσα πολλά μαζί σας, και θα είστε πάντα στην καρδιά μου. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, με πολύ αγάπη. 
Ακοράν Μπαρέρα Ρέγες».