«Αν δεν το έπαιρνε η Ομόνοια θα είχαμε καρδιακά…»
Κύριες Ειδήσεις

«Αν δεν το έπαιρνε η Ομόνοια θα είχαμε καρδιακά…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο πρώην αρχηγός της Ομόνοιας και νυν προπονητής Κώστας Καϊάφας μίλησε στον Super Sport fm  για τον τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου από τους πράσινους.
«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για το Κύπελλο και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που στήριξε την ομάδα χωρίς έκτροπα»
είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ήμουν στο γήπεδο και έβλεπα τον κόσμο. Αν βλέπατε τις αντιδράσεις του κόσμου θα είχαμε καρδιακά επεισόδια αν δεν τα κατάφερνε η Ομόνοια. Ήταν το δεύτερο ματς φέτος που από νωρίς έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές κι αυτό την βοήθησε. Είδαμε ποδοσφαιριστές με πολλά τρεξίματα που κάλυπταν χώρους. Είδαμε τον Λοίζου να βγάζει αμέτρητες άμυνες».
Το πήρε με τον Φαμπιάνο πάλι η Ομόνοια: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ο Φαμπιάνο έκανε την δουλειά του. Να μην αδικήσουμε και τον τερματοφύλακα του Εθνικού».
Για τον Εθνικό Άχνας: «Εδώ και 2-3 μήνες παίζει φοβερό ποδόσφαιρο με έναν πολύ καλό προπονητή. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και μπορεί να θεωρεί άδικο που δεν πήραν κάτι από αυτό το παιχνίδι».
Για το παιχνίδι: «Η φάση της αποβολής άλλαξε το παιχνίδι. Έπαιξε κάθετα ο Εθνικός, ήταν έτοιμος και ο Εθνικός για το παιχνίδι αυτό αλλά νίκησε ο καλύτερος. Είδαμε μικρά παιδιά να δακρύζουν και να πανηγυρίζουν».
Πως ήταν η ατμόσφαιρα στις κερκίδες; «Μετά την αποβολή πάγωσε λίγο η κερκίδα αλλά σιγά-σιγά ανέβηκε και πήρε η ομάδα αυτό που ήθελαν».
Για την φάση της αποβολής. Ήταν σωστή η κόκκινη; «Το είδα από το γήπεδο, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ότι και να πω θα είναι λάθος, δεν το είδα ξανά. Ήταν δύσκολη φάση».
Για τον Χάμπο που κλήθηκε να εκτελέσει ένα σημαντικό πέναλτι: «Είναι εξαιρετικό ποδοσφαιριστής και έδειξε χαρακτήρα χθες. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν χαρακτήρα προχωρούν. Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο να έχει χαρακτήρα δυνατό. Χάνονται πολλοί που είναι αδύναμοι χαρακτήρες».
Ήταν σωστή η απόφαση του Λένον να αποσύρει τον Παπουλή μετά την κόκκινη του Σέχου; «Είμαι προπονητής αλλά ο Λένον δουλεύει την ομάδα, αυτός ξέρει για τους ποδοσφαιριστές και τις δυνάμεις τους. Αυτός είναι αρμόδιος. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ γιατί έβγαλε τον Παπουλή. Στο τέλος αυτός κρίνεται. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι του βγήκε η αλλαγή».
Για τους οργανωμένους: «Υπήρχε θέληση αλλά δεν υπήρχε οργάνωση, δεν τραγουδούσαν ρυθμικά όλοι μαζί. Με την φυγή της Θύρας 9 αλλάξαν όλα. Αν δεν επιστρέψουν πρέπει να δημιουργήσουν άλλους οργανωμένους».

Related posts