Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Μπρέσια, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.
Δημοσίευμα από την Ιταλία φέρνει τον Παναθηναϊκό πολύ κοντά στην απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Η ιστοσελίδα Bresciacanestro, που εδρεύει στην πόλη Μπρέσια όπου αγωνίστηκε φέτος ο 28χρονος γκαρντ, αναφέρει πως ο παίκτης είναι έτοιμος να μετακομίσει στους πρωταθλητές και μάλιστα θα αγωνιστεί σε αυτούς ως γηγενής αφού ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο.
Ο ύψους 1,93μ. άσος, που έχει ελληνικές ρίζες και έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία να παίξει και στην Εθνική ομάδα, έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Μπρέσια, έστω κι αν η ομάδα του αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs από την Σάσαρι, με τον ίδιο να έχει 38 πόντους και 7 ασίστ στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς.
Σε 33 αγώνες είχε 17,5 πόντους (86,1% στις βολές, 50,9% στα δίποντα, 36,4% στα τρίποντα), 5 ασίστ, 4,3 ριμπάουντ και 3,1 λάθη σε 29 λεπτά κατά μέσο όρο. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία και με τον Πάρις Λι για τη θέση «1».
Το ίδιο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τζον Μπράουν, που ξεχώρισε φέτος με την Ούνιξ και μετά την αποβολή των ρωσικών ομάδων ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Μπρέσια, έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μονακό για 1 εκατ. ευρώ ετησίως.