Τελικά πόσοι μνηστήρες διεκδίκησαν τον Κιλιάν Μπαπέ, μέχρι αυτός να καταλήξει στην ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος είχε κρούση και από τη Λίβερπουλ!
Ο 24χρονος Γάλλος, όπως φαίνεται ήταν το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε αρκετές ομάδες…Άλλες έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους, άλλες όχι, με τη Ρεάλ να είναι αυτή που βρέθηκε κοντά πριν ο Μπαπέ καταλήξει στην ανανέωση με τη Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι το 2025.
Αλλά ανάμεσα στους «μνηστήρες» ήταν όπως φαίνεται και η Λίβερπουλ. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός, μιλώντας στην αγγλική Telegraph.
«Μιλήσαμε λίγο, όχι ιδιαίτερα… Αλλά ναι, μιλήσαμε. Μιλήσαμε γιατί είναι και η αγαπημένη ομάδα της μητέρας μου. Αγαπάει πολύ τη Λίβερπουλ. Δεν ξέρω γιατί, ρωτήστε εκείνη. Είναι τεράστιο κλαμπ», όπως είπε, αλλά οι επαφές δεν προχώρησαν περαιτέρω.
Έτσι μάλλον δεν ήταν τυχαία και η αναφορά του τεχνικού της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, όταν πριν από μέρες είχε αναφερθεί στον Μπαπέ, λέγοντας «Φυσικά, μας ενδιαφέρει ο Κιλιάν. Δεν είμαστε τυφλοί».