Ο Άρης τα κατάφερε τελικά και θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε δικαιωματικά το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ μετά την εξαιρετική παρουσία της που είχε στο πρωτάθλημα. Με το επίτευγμα αυτό ο Άρης γίνεται έτσι η 17η ομάδα μας που θα αγωνιστεί σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ομάδα μάζεψε 50 βαθμούς μετά και την χθεσινή της νίκη τερματίζοντας στην 4η και τελευταία προνομιούχα θέση της βαθμολογίας.
Οι πράσινοι της Λεμεσού θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και θα μάθουν τον αντίπαλο τους στις 15 Ιουνίου. Τα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένα για τις 21 και 28 Ιουλίου. Ο Άρης θα βάλει το όνομα του δίπλα από αυτά της Αλκή, Διγενή Μόρφου, ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, Ερμή, με την μια Ευρωπαϊκή παρουσία τους και στην ομάδα ελπίζουν ότι αυτή θα είναι μόνο η αρχή.
Όπως και να το δεις ο Άρης αξίζει το χειροκρότημα και τον σεβασμό όλο για την φετινή του προσπάθεια, δείχνοντας ότι τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Με την επιτυχία του αυτή ο Άρης ανοίγει την δική του όρεξη για ακόμη καλύτερα πράγματα στην συνέχεια ενώ δείχνει και τον δρόμο στους υπολοίπους. Το γεγονός ότι η ομάδα θα συνδυάσει το νέο της γήπεδο με την παρουσία της στην Ευρώπη έρχεται να δέσει τέλεια και να δώσει μια ξεχωριστή σημασία στο θέμα.
Αριστείδου Μιχαήλ