Τους παίκτες της Ρεάλ, ότι ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα ενταχτεί στο δυναμικό της ομάδας φέρεται να ενημέρωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Γκιγέμ Μπαλάνγκ.
Σε θρίλερ για τα καλά έχει εξελιχτεί η υπόθεση της έκβασης της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ, με την αγωνία να κορυφώνεται.
Το Σάββατο (21/5) ο Γάλλος σέντερ φορ, θα αγωνιστεί στο τελευταίο του παιχνίδι στο Παρκ Ντε Πρενς απέναντι στην Μετς, ωστόσο κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το αν ο 23χρονος θα κάνει γνωστή απόψε την απόφαση του, σ΄ότι έχει να κάνει με  το μέλλον του ή την Κυριακή (22/5). Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Equipe».
Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος Γκιγέμ Μπαλάγκ, στις τάξεις της Ρεάλ φέρονται να έχουν χάσει πλέον τις ελπίδες τους. Μάλιστα ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να ενημέρωσε τους παίκτες της «Βασίλισσας», μετά το τέλος του αγώνα με την Μπέτις, ότι ο Γάλλος διεθνής άσος δεν θα έρθει στην ομάδα.
Όλα αυτά την ίδια στιγμή, που δημοσιεύματα κάνουν λόγο, ότι ο Μπαπέ έχει δεχτεί έντονες πιέσεις από την Κυβέρνηση Μακρόν, προκειμένου να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο στον οποίο του είπε: «Σε παρακαλώ μείνε στη Ligue 1, μείνε στην Παρί λίγα χρόνια ακόμα».