Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στην Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να ενημερώνει τέσσερις ποδοσφαιριστές του πως δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά του πλάνα.
Με το μυαλό στην επόμενη σεζόν βαδίζουν πλέον στην Μπαρτσελόνα, ενώ αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της διανύουν τις τελευταίες μέρες τους στους «μπλαουγκράνα».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», ο Τσάβι έχει ήδη μεταφέρει σε τέσσερις από αυτούς πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του και θα πρέπει να αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο λόγος για τους Όσκαρ Μιγκέθα, Ρίκι Πουτς, Σαμουέλ Ουμτιτί και Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, οι οποίοι καλούνται να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Ωστόσο, αυτοί δεν είναι οι μόνοι που αναμένεται να αποχωρίσουν από τους Καταλανούς. Διαθέσιμος προς πώληση είναι και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Νέτο, ενώ δεν αναμένεται να παραμείνουν στην ομάδα ούτε οι δανεικοί Ανταμά Τραορέ και Λουκ Ντε Γιονγκ, οι οποίοι θα επιστρέψουν σε Γουλβς και Σεβίλλη αντίστοιχα. Τέλος, η Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις και για τους Σερτζίνιο Ντεστ, Κλεμάν Λενγκλέ και Μέμφις Ντεπάι.