Ένα είναι το ζητούμενο στην Ανόρθωση και το μεγάλο ερωτηματικό… η επόμενη μέρα.
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η μη εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου ανατρέπει πολλά από αυτά που είχαν προγραμματιστεί και ενδεχομένως να είχαν και συμφωνηθεί ενόψει και της νέας χρονιάς.

Λογικά στον προγραμματισμό ο οποίος έχει αρχίσει με τις προσλήψεις Νεόφυτου Λάρκου και Σάββα Δαμιανού θα μπει ένα φρένο προκειμένου να μπουν εκ νέου όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.
Μοιραία πλήττεται και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και αναφερόμαστε στο οικονομικό. Τα έσοδα της Ευρώπης φέτος δεν θα τα έχουν και εναπόκειται στον ίδιο τον μεγαλομέτοχο για το πως θα κινηθεί με το μπάτζετ.
Το μόνο θετικό από αυτή την υπόθεση και τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η χρονιά είναι ότι στην «Κυρία» θα έχουν άπλετο χρόνο μπροστά τους για να φτιάξουν τη νέα ομάδα. Βέβαια αν τους ρωτούσε κανείς αν το ήθελαν αυτό ή να παίξουν στην Ευρώπη, σίγουρα θα επέλεγαν το δεύτερο όμως είναι υποχρεωμένοι να πορευθούν με τα δεδομένα που δημιουργούνται και να εκμεταλλευτούν ότι θετικό μπορεί να βγει από όλο αυτό.
Η ουσία την δεδομένη στιγμή είναι να γίνει αυτό που είπε ο Τιμούρ ο οποίος ομολογουμένως ανέλαβε τις ευθύνες του. Ο κόσμος να αφήσει τον Κετσπάγια, τον Λάρκου και τους άλλους και να σταθεί δίπλα στην ομάδα καθώς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι που χρειάζεται η στήριξη.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/05/21/kazani-poy-vrazei-i-anorthosi-erchontai-exelixeis/

https://balla.com.cy/2022/05/21/anorthosi-0-3-aris-stigmiotypa/

https://balla.com.cy/2022/05/21/diki-moy-i-eythyni-aste-ton-ketspagia-ton-larkoy-kai-toys-alloys/