Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Champions League αλλά και της Premier League, εξέφρασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος μάλιστα ευχήθηκε και… στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο «Άνφιλντ», εκεί όπου θα υποδεχθεί την Γουλβς σε ένα ματς που θέλει νίκη και ταυτόχρονα γκέλα των «Πολιτών» στο «Έτιχαντ». Οι «Reds», όπως είναι λογικό έχουν εναποτεθεί στον άλλοτε αρχηγό τους, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα.
Από την πλευρά του πάντως, ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει αισιόδοξος για τη νίκη επί των «λύκων» η οποία μπορεί να αποδειχθεί και «χρυσάφι» σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα με τους «χωριάτες».
«Εύχομαι η Σίτι να χάσει ή να αναδειχθεί ισόπαλη για να κερδίσουμε εμείς το πρωτάθλημα. Μιλάμε μεταξύ μας και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Αυτή η κατάσταση συνέβη πριν από δύο χρόνια και κέρδισαν την Premier League. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και είναι στα χέρια μας. Πρέπει να κερδίσουμε το δικό μας παιχνίδι και μετά να περιμένουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος επιθετικός στο «Βein sports».
Στη συνέχεια ο Σαλάχ κλήθηκε να μιλήσει και για τη μάχη με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League, τονίζοντας πως κι εκεί η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης.
«Όταν είπα ότι μακάρι να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης , ήταν σαν να έλεγα κάτι κακό για αυτήν. Μιλούσα για την πιο δυνατή ομάδα στην ιστορία του Champions League. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και αυτή η ομάδα έχει κερδίσει σχεδόν όλους τους δνατούς αντιπάλους. Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό και ελπίζω να το κερδίσουμε», κατέληξε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός.