Η Ρόμα επικράτησε 3-0 της Τορίνο και προκρίθηκε στο Europa League της επόμενης περιόδου στην τελευταία αγωνιστική της Serie A. Δύο γκολ ο Έιμπραχαμ (33′, 42′), ένα ο Πελεγκρίνι (78′).
Την πρόκριση της στο Europa League πανηγύρισε η Ρόμα. Οι τζαλορόσι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στη Serie A επικρατώντας 3-0 της Τορίνο εκτός έδρας. Έτσι, έφτασε τους 63 πόντους και εξασφάλισε την 6η θέση. Πλέον συγκεντρώνεται στον τελικό του Conference League απέναντι στην Φέγενορντ. Για την 7η θέση θα παλέψουν Αταλάντα και Φιορεντίνα.
Η Ρόμα άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Πελεγκρίνι έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Έιμπραχ. Ο επιθετικός των τζαλορόσι γύρισε το σώμα του και πλάσαρε για το 1-0. Πριν από το τέλος του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, καθώς ο Μπελότι γκρέμισε τον Ειμπραχαμ. Ο Άγγλος ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Τζανιόλο κέρδισε πέναλτι, έπειτα από αγκάλιασμα του Μποτζόρνο. Στο 78ο λεπτό ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
ΤΟΡΙΝΟ: Μπέρισα, Ροντρίγκες, Ζίμα, Λούκιτς, Ανσάλντι, Πομπέγκα, Ρίτσι, Άινα, Μπρέκαλο, Πρατ, Μπελότι
ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κούμπουλα, Ιμπάνιες, Ζαλέβσκι, Ολιβέιρα, Βερετούτ, Σπινατσόλα, Σομουρόντοφ, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ