Ο Φέλιξ Βα είναι η πρώτη προσθήκη του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό που απομένει ουσιαστικά είναι η επίσημη ανακοίνωση για τον Αγκολέζο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανακοίνωση δεν θα βγει νωρίτερα από τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αλλά μέσα από τον Απόλλωνα επιβεβαιώνεται η απόκτηση του.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο συμφώνησε εδώ και μέρες η ομάδα, πράγμα που έγινε και με άλλους ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια.
Πολύ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-2020 οι «γαλάζιοι» συμφώνησαν με τον Νικολά Ντιγκινί για την αμέσως επόμενη σεζόν. Από τον Φεβρουάριο ο Γάλλος δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωση του Άρη και τότε οι πληροφορίες έλεγαν ότι τα βρήκε με την ομάδα της Λεμεσού.
Το ίδιο έγινε πέρσι και με τον Ίσρα Κολ με τον οποίο και πάλι ο Απόλλωνας συμφώνησε από πολύ νωρίς. Με τον Αργεντινό έγινε όπως και με τον Ντιγκινί. Είπε «όχι» στην πρόταση παραμονής του Απόλλων Σμύρνης και τότε κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι συμφώνησε με τον Απόλλωνα.
Φέτος είναι η περίπτωση Βα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας συμφώνησε μαζί του πριν από έναν μήνα ίσως και περισσότερο και θα είναι η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ,.
Αν και ο Αγκολέζος τους «βγει» όπως οι άλλοι δύο τότε θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Χρίστος Χρίστου