Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι το επίσημο για Μπαμπίκα, ενώ στάθηκε και στα αγωνιστικά.
Αναλυτικά:
Τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν οι Γιαγκό και Ντελμίρο. Δύο σημαντικές επιστροφές που εξέτισαν την ποινή τους με τον Απόλλων. Ο Μουσούντα τίθεται κανονικά στη διάθεση του κυρίου Σπιλέφσκι. Ο Ντζιαβέ έχασε πολύ δρόμο από τον τραυματισμό, έχασε κάποιες προπονήσεις και είναι στην κρίση του προπονητή αν θα αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου. Πάμε σε ένα σημαντικό αγώνα με λίγες απουσίες και δεν θα έχει τον ίδιο πονοκέφαλων των πολλών απουσιών».
Για τον Μπαμπίκα και τα όσα ακούγονται για μεταγραφή: «Αυτή είναι περίοδος που βγαίνουν πολλά ονόματα. Αυτά θα τα δούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν. Δεν έχουμε κάτι επίσημο. Όποιος θέλει ποδοσφαιριστή του Άρη να μας κάνει πρόταση. Δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να συζητήσουμε οτιδήποτε για τους παίκτες μας αφού είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον αγώνα με την Ανόρθωση».