Η Γιουβέντους ψάχνεται για την περίπτωση του Ζορζίνιο, καθώς ο Φεντερίκο Τσερουμπίνι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να μιλήσει με διοικούντες την Τσέλσι για τον Ιταλό μέσο. Θέλει να τον φέρει στο Τορίνο μαζί με τον ελεύθερο Πολ Πογκμπά.
Η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς, μιας και δεν έχει να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο ή διάκριση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι μπιανκονέρι ετοιμάζουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους και μια από τις θέσεις που θα ενισχυθούν είναι στη μεσαία γραμμή.
Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φεντερίκο Τσερουμπίνι, έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο για να έρθει σε συζητήσεις με την Τσέλσι για τον Ζορζίνιο.
Ο βραζιλιάνικης καταγωγής Ιταλός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι μπλε αν δεν τον ανανεώσουν θα κινδυνέψουν να τον χάσουν ως ελεύθερο. Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Τορινέζοι οι οποίοι θέλουν να τον αποκτήσουν πακέτο με τον ελεύθερο Πολ Πογκμπά, του οποίου η περίπτωση είναι πιο εύκολη μιας και μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.