Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο ΣΔΚ και ειδικά με τη «σύγκρουση» ερμηνείας του καταστατικού αναφορικά με τις έδρες της Λάρνακας-Αμμοχώστου, επικοινωνήσαμε μαζί με το Νίκο Εγγλέζου που έχει υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία και μας είπε τα εξής.
« Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήρθα σε αντιπαράθεση με τον κύριο Μηχανικό. Απλά σε κάποια στιγμή τον είδα να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του Γιώργου Πάπουτσου και θεώρησα ότι αυτή η κίνηση, ήταν σαν να μας πρόβαλλαν εμάς είπα ότι αν έχετε κύριοι κάποιο μυστικό πείτε μας και εμάς και στη συνέχεια αποχώρησε ο κύριος Μηχανικός».
Αναφορικά με την διαφορά που αφορά τους εκπροσώπους της πόλης Λάρνακας- Αμμοχώστου ο Νίκος Εγγλέζου μας δήλωσε.
«Αυτό που θέλω να πω και είναι η ξεκάθαρη που άποψη επί του θέματος είναι. Θέλω να γίνει η σωστή ερμηνεία του καταστατικού που λέγει πως  το εκλογικό μέτρο, καθορίζεται από εκείνους που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι 31 Μαρτίου. Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο».
Τι θα γίνει όμως αν επιμένουν και οι δύο πλευρές στις θέσεις τους;
«Θα ζητήσουμε νομική συμβολή από άλλο δικηγόρο (βλέπε Κρις Τριανταφυλλίδη) και ότι μας πει θα το δεχτούμε. Οι εκλογές, θα γίνουν κανονικά στις 7 Ιουνίου».