«Να γίνει σωστή ερμηνεία του καταστατικού…»
Α' Κατηγορία

«Να γίνει σωστή ερμηνεία του καταστατικού…»

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο ΣΔΚ και ειδικά με τη «σύγκρουση» ερμηνείας του καταστατικού αναφορικά με τις έδρες της Λάρνακας-Αμμοχώστου, επικοινωνήσαμε μαζί με το Νίκο Εγγλέζου που έχει υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία και μας είπε τα εξής.
« Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήρθα σε αντιπαράθεση με τον κύριο Μηχανικό. Απλά σε κάποια στιγμή τον είδα να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του Γιώργου Πάπουτσου και θεώρησα ότι αυτή η κίνηση, ήταν σαν να μας πρόβαλλαν εμάς είπα ότι αν έχετε κύριοι κάποιο μυστικό πείτε μας και εμάς και στη συνέχεια αποχώρησε ο κύριος Μηχανικός».
Αναφορικά με την διαφορά που αφορά τους εκπροσώπους της πόλης Λάρνακας- Αμμοχώστου ο Νίκος Εγγλέζου μας δήλωσε.
«Αυτό που θέλω να πω και είναι η ξεκάθαρη που άποψη επί του θέματος είναι. Θέλω να γίνει η σωστή ερμηνεία του καταστατικού που λέγει πως  το εκλογικό μέτρο, καθορίζεται από εκείνους που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι 31 Μαρτίου. Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο».
Τι θα γίνει όμως αν επιμένουν και οι δύο πλευρές στις θέσεις τους;
«Θα ζητήσουμε νομική συμβολή από άλλο δικηγόρο (βλέπε Κρις Τριανταφυλλίδη) και ότι μας πει θα το δεχτούμε. Οι εκλογές, θα γίνουν κανονικά στις 7 Ιουνίου».

Related posts