Ανακοίνωση ακόμα δεν εκδόθηκε για πρόσληψη του Χόρχε Σίλας στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αλλά αυτό αναμένεται αν γίνει μετά και την συνάντηση που θα έχει ο Πορτογάλος προπονητής με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.
Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι σχεδόν τα πάντα έχουν συμφωνηθεί, ακόμα και μέχρι πώς θα κινηθεί η ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι και όλα αυτά δείχνουν ότι ο Πορτογάλος έχει ήδη σηκώσει τα μανίκια. Ο Σίλας έχει άριστη γνώση του ρόστερ της ομάδας και είναι πανέτοιμος να πιάσει άμεσα δουλειά.  Η ΑΕΛ πλέον κινείται σε ρυθμούς του Πορτογάλου προπονητή, και στην ομάδα ελπίζουν ότι θα μπορέσει να δώσει αυτό που έλειπε από την ομάδα φέτος.
Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αφήσουν την φετινή χρονιά, και έχουν ήδη επικεντρωθεί στην επόμενη.
Με το που θα ανακοινωθεί η συμφωνία, Μπεμπέ και Σίλας έχουν έτοιμο το σχέδιο δράσης που έχει να κάνει με το ποιοι αποχωρούν αλλά και με τους μεταγραφικούς στόχους.
Η έλευση Σίλας φένεται να αλλάζει και την κακή ομολογουμένως ψυχολογία του κόσμου της ομάδας και να επιστρέφουν ξανά τα χαμόγελα. Ο Σίλας αποτελεί επιλογή υπέρβασης όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ενώ έχει τεθεί ψηλά και ο πήχης για την ενίσχυση.
Όσο αφορά την προπονητική ομάδα αυτοί αναμένεται να αποτελείται από τους  δύο βοηθούς, ένα προπονητή φυσικής κατάστασης, ένα προπονητή τερματοφυλάκων και αναλυτή.

Μιχαήλ Αριστείδου