Δενδροφύτευση με Ψάλτη και Ζαχαρίου! (ΦΩΤΟΣ)
Κύριες Ειδήσεις

Δενδροφύτευση με Ψάλτη και Ζαχαρίου! (ΦΩΤΟΣ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ανάρτηση από την Ομόνοια.

Αναλυτικά:
«Συνεχίστηκε σήμερα η εκστρατεία μας «Πρασινίζουμε την Κύπρο», αυτή τη φορά στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας όπου φυτέψαμε 192 δεντράκια!

Σύμφωνα με την εκστρατεία «Πρασινίζουμε την Κύπρο», για κάθε γκολ που σημειώνουμε φυτεύουμε 48 δέντρα. Τον μήνα Μάρτιο η ομάδα μας πέτυχε 4 γκολ, έτσι σήμερα φυτέψαμε 192 δέντρα!

Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές μας Πάρης Ψάλτης και Παναγιώτης Ζαχαρίου, οι οποίοι με χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση και βοήθησαν με τη σειρά τους στη δεντροφύτευση.

Μαζί μας ήταν ο Κοινοτάρχης Αγίας Βαρβάρας, κ. Μάριος Γεωργίου, προσωπικό του Δήμου, ο μεγάλος μας χορηγός, Premier Shukuroglou, καθώς και στελέχη της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας για τη συνεργασία και τη θερμή φιλοξενία, το Τμήμα Δασών, καθώς και τον μεγάλο μας χορηγό Premier Shukuroglou.

Υπενθυμίζουμε ότι από την ημέρα έναρξης της εκστρατείας μας έχουμε πετύχει 39 γκολ και έτσι έχουμε ήδη φυτέψει 1872 δέντρα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της δράσης «Πρασινίζουμε την Κύπρο»: https://dentrofitefsi.omonoiafc.com.cy/.».

Related posts