Συνεχίζει με Ρόκα, όχι με Μπαντία…
ΑΕΚ

Συνεχίζει με Ρόκα, όχι με Μπαντία…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Τσάβι Ρόκα από την ΑΕΚ. Μπορεί να δέχθηκε μεγάλη κριτική από μία μερίδα του κόσμου αλλά κι από τα Μ.Μ.Ε, κυρίως για τις αποτυχημένες μεταγραφές του Ιανουαρίου (πλην Άλτμαν) και για την επιλογή του στον αντικαταστάτη του Νταβίντ Καταλά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση αναιρεί τη ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.
Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, έχοντας έτσι κι αλλιώς συμβόλαιο. Ζητούμενο ασφαλώς η ενδυνάμωση του ρόστερ και μία ορθότερη επιλογή στο πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Ακόμη κι αν η ΑΕΚ εξασφαλίσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, μοιάζει απίθανο να συνεχίσει και του χρόνου ο Νταβίντ Μπαντία. Ο Ισπανός προπονητής δεν έδωσε το κάτι παραπάνω, επί ημερών του η ομάδα βίωσε έναν οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο και μάλιστα από την ομάδα που προπονούσε προηγουμένως και θα είναι έκπληξη μεγατόνων αν παραμείνει.
Δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο και μετά το ματς με τον Απόλλωνα, οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν. Θυμίζουμε ότι ο Μπαντία έχει υπογράψει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν κι ακολούθως μένει ελεύθερος…

Ανδρέας Βεντούρης

Related posts