Αρνητική εξέλιξη για Βοτανικό!
Ελλάδα

Αρνητική εξέλιξη για Βοτανικό!

Οι 59 που σαμποτάρουν τον Βοτανικό, κατέθεσαν αγωγή σήμερα κατά του Παναθηναϊκού με στόχο να μην επικυρωθεί η απόφαση της ΓΣ και πέτυχαν την αναβολή από το Διοικητικό Εφετείο για τον Φλεβάρη του 2023.
Το SDNA σας είχε ενημέρωσε από χθες για την κίνηση των 59 μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που στρεφόταν κατά της ηχηρής πλειοψηφίας του 68% που έδωσαν… ψήφο στον Βοτανικό. Το πρωί της Τρίτης (17/5) επρόκειτο να επικυρωθεί από το Διοικητικό Εφετείο η υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, ώστε να δοθεί και νομική υπόσταση στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.
Παρά ταύτα οι συγκεκριμένοι 59 δεν έκαναν μόνο προσφυγή κατά της σημερινής διαδικασίας, αλλά κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Εφετείο ανέβαλε για τον Φλεβάρη του 2023 την εκδίκαση που είχε τυπική σημασία, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή.
Στην αγωγή που κατέθεσαν σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών προσπαθώντας να κωλυσιεργήσουν τη διαδικασία, ζητούν την ακύρωση όλης της γενικής συνέλευσης (!), με το  πρόσχημα ότι το πρότζεκτ “Βοτανικός” έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά κι ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος.
Όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός από την κίνηση των “5 που σαμποτάρουν με τέτοιο τρόπο  την απόφαση που έλαβε η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, καταφέρνοντας εν τέλει να πετύχουν προσωρινά τον στόχο τους, που ήταν η αναβολή της επικύρωσης κι ενώ επίκειντο οι υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό.

 

Related posts