Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Conference League!
Ελλάδα

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Conference League!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και το Gazzetta καταγράφει όλους τους πιθανούς αντιπάλους από τον 2ο προκριματικό γύρο έως και τα playoffs.
Ηταν ο πρώτος στόχος του πέρσι το καλοκαίρι. Να πάρει το ένα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μία αγωνιστική πριν το τέλος των playoffs και πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός το «τσέκαρε» με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Το «τριφύλλι» επιστρέφει στην Ευρώπη λοιπόν μετά από πέντε χρόνια και πιο συγκεκριμένα στα προκριματικά του Europa Conference League.
Η απουσία των «πράσινων» όμως από τις διοργανώσεις της UEFA θα τον βάλει στις φετινές κληρώσεις με την βαθμολογία της Ελλάδας. Με 5.600 βαθμούς δηλαδή. Οπερ σημαίνει πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του για να επιστρέψει και σε ευρωπαϊκό όμιλο. Μπορεί κάποιοι ακόμα να υποτιμούν το Conference League, αλλά στα playoffs θα υπάρχουν ομάδες (όπως θα δείτε και στη συνέχεια) από τα μεγάλα πρωταθλήματα και μερικά εμπόδια φαντάζουν ανυπέρβλητα.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα μπει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Εκτός και αν… Εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ΑΝ, μιας και υπάρχουν δύο θέσεις που με το re-balancing μπορεί ο Κυπελλούχος Ελλάδας να κερδίσει έναν προκριματικό γύρο. Κι αντί να αρχίσει από τον 2ο προκριματικό γύρο να μπει κατευθείαν στον 3ο. Ακόμα δεν είναι κάτι 100% σίγουρο αλλά οι πιθανότητες για αυτό το σενάριο είναι αρκετές.

 

Related posts