Ο «τελικός» και τα συμβόλαια που… καίνε!
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ο «τελικός» και τα συμβόλαια που… καίνε!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Στο φινάλε της σεζόν θα ξεκαθαρίσει για την Ανόρθωση αν θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το κρατάει στα χέρια της κι οφείλει να μην επιτρέψει να της ξεφύγει μέσα στο ίδιο της το σπίτι, πόσο μάλλον από τη στιγμή που βολεύεται και με δύο αποτελέσματα στον αγώνα με τον Άρη.
Ένα ματς που μοιάζει με τελικό και πώς αλλιώς άλλωστε, αφού είναι το τελευταίο της σεζόν και θα κρίνει την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό είναι που προέχει αυτή τη στιγμή και την ερχόμενη βδομάδα θα προκύψουν τα νεότερα για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ήδη έχουν γίνει διεργασίες και με το τέλος της σεζόν θα προκύψουν άμεσα τα πρώτα… επεισόδια του σχεδιασμού. Πρώτα απ’ όλα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με το Νεόφυτο Λάρκου κι ακολούθως, θα γίνει το ξεκαθάρισμα στο υφιστάμενο ρόστερ.
Η αποχώρηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών θα πρέπει να θεωρείται ήδη δεδομένη, ενώ για άλλους, όπως οι περιπτώσεις των Αρτυματά και Χριστοδουλόπουλου, το σκηνικό είναι ρευστό, ενώ ο Ουάρντα, κακά τα ψέματα, μόνο με… θαύμα παραμένει. Θυμίζουμε ότι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, είναι οι Λόρια και Αμπαρτζουμιάν.
Πέραν τούτου, η Ανόρθωση θα ήθελε να απαλλαγεί από κάποιους παίκτες, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν όπως ο Πόποβιτς, ο οποίος δεν ικανοποίησε αλλά θα πρέπει να βρεθεί και η… χρυσή τομή στο οικονομικό για να αποχωρήσει.
Με άλλα λόγια, η Ανόρθωση έχει συμβόλαια που… καίνε, είτε γιατί λήγουν και θέλει να τους κρατήσει, είτε γιατί (κάποιους) θέλει να τους αποδεσμεύσει…

Ανδρέας Βεντούρης

Related posts